Google AdSense

Beheer AdSense statistieken vanaf je Android.

Met de Android app hou je de inkomsten bij die je websites of blogs genereren (conversie) en bepaal hoe vaak (bijvoorbeeld elke 5 minuten) je updates wilt ontvangen. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Duidelijke informatie
  • Filer per dag, week of maand

TEGEN

  • Geen wijzigen aanbrengen

Goed
7

Vanaf elke plek raadplegen

Met de Android app hou je de inkomsten bij die je websites of blogs genereren (conversie) en bepaal hoe vaak (bijvoorbeeld elke 5 minuten) je updates wilt ontvangen.

Met Google AdSense ga je na hoeveel je de afgelopen maand, week of op de dag zelf hebt verdiend. Google AdSense geeft je ook de cijfers van de gepersonaliseerde kanalen en de omzet per advertentie. De laatste app-versie meldt ook wanneer er betaald is.

Alle informatie in een oogopslag

Het hoofdscherm van Google AdSense voor Android geeft een verkort overzicht van wat je verdiend hebt, inclusief een schatting van de daginkomsten.

De app presenteert per default de gegevens van sites die gekoppeld zijn aan je Android Gmail-account. Heb je een ander AdSense account, dan pas je dit aan via de instellingen.

De app is vrij eenvoudig. Via het helpmenu lees je meer over AdSense.

Meteen je inkomsten weten

Ook al biedt de app lang niet alle mogelijkheden die AdSense heeft, toch is het een prima applicatie als je genoeg hebt aan een dagelijks statusoverzicht van de inkomsten.

Het is afwachten of de functionaliteiten in nieuwe updates uitgebreid worden.

Alles onder controle

Via Google AdSense voor Android ben je altijd op de hoogte van je inkomsten uit advertenties. De presentatie is duidelijk en de ondersteuning is goed. Een prima app voor als je dit soort informatie altijd bij de hand wilt hebben.

— Projectmanagement —

Google AdSense

Download

Google AdSense 1.0